020 6823573

020 6823573

Horeca

Specialist voor de horeca

In de jaren ‘70 ontstond vanuit regionale snackbars en cafetaria’s steeds meer vraag naar verse en diepgevroren aardappelproducten. Loogman besloot zich te gaan richten op de horeca en starte met het leveren van geschilde aardappelen in diverse soorten en maten, verse patat en diepvriesfriet. Het assortiment werd al snel uitgebreid en daarmee groeide ook de horeca tak. Inmiddels is binnen A.C. Loogman een volwaardige afdeling actief met zes medewerkers. Naast alle soorten aardappelproducten kunnen klanten rekenen op diepgevroren snack van bekende A-merken, sauzen, en vetten, ijs en verpakkingsmateriaal. Ruim 1000 artikelen zijn snel uit voorraad leverbaar en worden dagelijks vervoerd met geconditioneerde wagens. Klanten zijn cafetaria’s en snackbars, maar ook restaurants die kiezen voor kwaliteit en een persoonlijke service.

horeca_1

Algemeen

AC Loogman Horeca Groothandel is officieel dealer van de patat labels: Remo, Aviko en Mccain. Deze zijn bij ons verkrijgbaar in diverse snijmaten. Met de centrale ligging op het Food Center Amsterdam is het ideaal om u spullen bij ons af te halen, maar daarnaast bieden wij ook de mogelijkheid om spullen te bezorgen. Ons dekkingsgebied is groot Noord-Holland en een deel van het Gooi. Wij staan altijd voor u klaar en voorzien u graag van suggesties en advies over onze producten.

Assortiment

Onze horeca afdeling beschikt over allerlei soorten aardappelproducten, zowel vers als diepgevroren (REMO frites, Aviko-vers en McCain diepvries) en natuurlijk alle aanverwante snacks, vetten, sausen en ijs. Ons assortiment bestaat voor een groot deel uit A-merken van traditioneel tot rund/kip, en diverse halal producten. Naast verse friet zijn wij ook gespecialiseerd in frituurvet, van private label tot hoogwaardig duurzaam vloeibaar vet. Een goed patatje komt tot stand door drie peilers; de bakwand, het product en het vet. AC Loogman kan hierbij met u meedenken en voorziet u graag van suggesties en advies.

horeca_4
horeca_5

Horeca Food Group

A.C. Loogman is lid van de Horeca Foodgroup, een groep van groothandelaren die de krachten voor de inkoop gebundeld hebben. Gemene deler is de hoge servicegraad die de bedrijven bieden. Samen gaan zij in gesprek over nieuwe artikelen, trends en ontwikkelingen. De groep ontwikkelde het private label ‘Frappant’, met de kwaliteit van een A-merk voor een zeer interessante prijs. Met ‘Frappant’ kan A.C. Loogman klanten een uitstekend alternatief bieden. Het assortiment van ‘Frappant’ is zeer breed, van frituurvet tot minisnacks en van koffiebekers tot kipsaté.

Bestellen

Bestellen kan bij ons op verschillende manieren, namelijk; via de email, telefonisch, fax, of via ons antwoordapparaat. Ook kunnen wij hierbij een persoonlijke bestellijst voor u samenstellen.

Email: bestelling@acloogman.nl

Tel: 020 – 682 35 73
Bereikbaar van 08:00 tot 17:00 maandag t/m vrijdag

Fax: 020 – 682 35 60
Antw: 020 – 682 30 11

horeca_3

Vlaamse frieten of French fries?

De Belgen claimen dat zij ‘frites’ hebben uitgevonden. De Fransen zeggen op hun beurt dat zij het eerste frietje bakten. Of kwamen ze toch via Colombia naar Spanje? Het moge duidelijk zijn: waar frietjes vandaan komen, is moeilijk te zeggen. Maar bij AC Loogman hebben wij in ieder geval alle soorten en maten.

Verantwoord frituren

Frituurvet bevat voornamelijk verzadigd vet. Frituurolie daarentegen bevat veel meer onverzadigde vetten en deze zijn van nature gezonder. Onder de slogan verzadigd vet = verkeerd ; onverzadigd vet = oké wordt op dit gezondheidseffect gewezen door het Voedingscentrum. Cafetaria schakelen steeds meer over op gezondere frituurolie, zij zijn te herkennen aan het logo Verantwoord Frituren.

  • Horecagelegenheden die zich willen onderscheiden met goede producten zijn bij ons aan het juiste adres. Onze geschilde aardappelen bieden uitkomst wanneer een bedrijf geen afval wil. Ook de vers gesneden patat die wij bieden, is zeer populair. Ons assortiment is in al die tijd steeds verder uitgebreid. Alle gangbare producten zijn leverbaar. De groei danken we aan de kwaliteitsproducten, maar ook aan onze manier van werken. Bij ons telt iedere klant, hoe klein ook.

    Martin HolthuizenVerantwoordelijk voor de inkoop en verkoop