020 6823573

020 6823573

Horeca

Specialist voor de horeca

In de jaren 70 ontstond vanuit regionale snackbars en cafetaria’s steeds meer vraag naar verse en diepgevroren aardappelproducten. Loogman besloot zich hier om ook te gaan richten op de horeca. En startte met het leveren van geschilde aardappelen in diverse soorten en maten, verse patat en diepvriesfriet. Het assortiment werd al snel uitgebreid en daarmee groeide ook de horeca tak. Inmiddels is binnen A.C. Loogman een volwaardige afdeling actief. Naast alle soorten aardappelproducten leveren wij diepgevroren snacks, sauzen, vetten, ijs, dranken en verpakkingsmateriaal van bekende A-merken. Ruim 1000 artikelen zijn snel uit voorraad leverbaar en worden dagelijks vervoerd met geconditioneerde wagens. Klanten zijn cafetaria’s en snackbars, maar ook restaurants die kiezen voor kwaliteit en een persoonlijke service.

horeca_1

Algemeen

A.C. Loogman Horeca Groothandel is officieel dealer van de patat labels: Remo, Aviko en Mccain. Deze zijn bij ons verkrijgbaar in diverse snijmaten. Met de centrale ligging zowel op de Centrale Groothandelsmarkt (Food Center) Amsterdam, als in Aalsmeer, is het ideaal om uw spullen bij ons af te halen. Daarnaast bieden wij ook de mogelijkheid om te bezorgen. Ons dekkingsgebied bevat een groot deel van Noord-Holland en het Gooi. U kunt altijd bij ons terecht voor suggesties en advies over onze producten.

Assortiment

Onze horeca afdeling beschikt over allerlei soorten aardappelproducten, zowel vers als diepgevroren (REMO frites, Aviko-vers en McCain diepvries) en natuurlijk alle aanverwante artikelen zoals: snacks, vetten, sausen, dranken en ijs. Ons assortiment bestaat voor een groot deel uit A-merken van traditioneel tot rund, kip en diverse halal producten. Naast verse friet zijn wij ook gespecialiseerd in frituurvet, van private label tot hoogwaardig duurzaam vloeibaar vet. Een goed patatje komt tot stand door drie elementen: de bakwand, het product en het vet. A.C. Loogman kan hierbij met u meedenken en voorziet u graag van advies.

martin-vriezer
horeca_5

Horeca Food Group

A.C. Loogman is lid van de Horeca Foodgroup, een groep van groothandelaren die de krachten voor de inkoop gebundeld hebben. Gemene deler is de hoge servicegraad die de bedrijven bieden. Samen gaan zij in gesprek over nieuwe artikelen, trends en ontwikkelingen. De groep ontwikkelde het private label ‘Frappant’, met de kwaliteit van een A-merk voor een zeer interessante prijs. Met ‘Frappant’ kan A.C. Loogman klanten een uitstekend alternatief bieden. Het assortiment is zeer breed, van frituurvet tot minisnacks en van koffiebekers tot kipsaté.

Bestellen

Bestellen kan bij ons op verschillende manieren: via de email, elektronisch, telefonisch, fax of via ons antwoordapparaat. Ook kunnen wij hierbij een persoonlijke bestellijst voor u samenstellen.

Email: bestelling@acloogman.nl

Bestelbox

Tel: 020 – 682 35 73 (Bereikbaar van 08:00 tot 17:00 maandag t/m vrijdag)
Fax: 020 – 682 35 60
Antwoordapparaat: 020 – 682 30 11

horeca_3
  • Horecagelegenheden die zich willen onderscheiden met goede producten zijn bij ons aan het juiste adres. Onze geschilde aardappelen bieden uitkomst wanneer een bedrijf geen afval wil. Ook de vers gesneden patat die wij bieden, is zeer populair. Ons assortiment is in al die tijd steeds verder uitgebreid. Alle gangbare producten zijn leverbaar. De groei danken we aan de kwaliteitsproducten, maar ook aan onze manier van werken. Bij ons telt iedere klant, hoe klein ook.

    Martin HolthuizenVerantwoordelijk voor de inkoop en verkoop