020 6823573

020 6823573

Import / Export

Informatie

AC Loogman en Zonen BV is een groothandel in consumptieaardappelen die sinds 1953 gevestigd is op het Food Center Amsterdam. Inmiddels is de vierde generatie ook vertegenwoordigd in verkoop, logistiek en administratie.

Wij kopen rechtstreeks bij gerenommeerde telers, verzorgen zelf alle transport en hebben integrale kwaliteitscontrole. Wij wassen en verpakken de aardappelen met productvriendelijke volautomatische machines in diverse soorten folie, desgewenst onder private label. Wij leveren zes dagen per week met eigen vervoer door heel Nederland bonnen 24 uur via DC’s, crossdocking en desgewenst rechtstreeks aan filialen.

Export en import

AC Loogman & Zonen BV importeert vanaf januari tot en met juni rechtstreeks consumptie aardappelen en uien uit Spanje Italië, Cyprus, Malta en Israël de rassen Bellini, Monalisa en Nicola. Vanaf september tot en met maart exporteren wij binnen buiten de EU de rassen Spunta, Challenger, Melody en Nicola in diverse verpakkingen zoals 1000 kg big bags, 25 kg poly/jute zakken en 10/5/2 kg folie. Ook exporteren wij onze biologische aardappelen, maar ook biologische aardappelen voor verwerking tot frites, chips etc. Wij zijn geïnteresseerd in de import van biologische consumptie aardappelen ban april tot en met juli, van zowel rode als blanke rassen.