020 6823573

020 6823573

Sterk in service

Levering van aardappelen in heel Nederland. Levering aan Horeca in de randstad.

Dankzij het uitgebreide wagenpark en de volautomatische verpakkingsmachines kunnen we grote hoeveelheden aardappels leveren in heel het binnen- en buitenland. Maar ook de kleinere regionale afnemers kunnen altijd rekenen op onze persoonlijke en betrokken service.

Onze Horeca afdeling, bestaande uit vier koel-/vrieswagens, is inmiddels uitgegroeid tot volwaardige leverancier voor cafetaria’s en restaurants in de omgeving. Bij ons telt iedere klant, hoe klein ook. Bij grotere leveranciers voelen ondernemers zich nog wel eens verloren. Wij weten wat de wensen van onze klanten zijn, helpen met het lossen van producten en hebben echt aandacht voor klanten. De basis ligt bij de betrokkenheid van de medewerkers. Zij zijn het die het dag in, dag uit waarmaken voor onze klanten.

  • Op logistiek gebied zijn we erg sterk. We zijn in staat om snel te leveren, als het kan dezelfde dag nog. Klanten waarderen deze service. We hebben een aanzienlijk wagenpark met meerdere opleggers. De aardappelen worden door onze chauffeurs opgehaald bij de telers en andere wagens vervoeren ze weer naar klanten. Voor de horecabedrijven hebben we kleinere wagens die gemakkelijk op alle bestemmingen kunnen komen. Detaillisten komen ook graag bij ons ‘aan de deur’ om hun waren te halen.

    Ad LoogmanDirectie